Belysning

Så skönt att få eluttag och belysning i köket. Nu fattas bara krönlisten uppe vid taket och täcksida vid kylen, sen är köket helt klart!
Sen är det småpiff som är kvar att fixa, måla en hel del grejer, byt taklampor, tavelvägg osv för att piffa till hemmet.

Vi köpte vår belysning till köket från Älvsby El (elkedjan) och vi är mer än nöjda. Så himla häftigt. Vi visste att vi ville ha belysning men inte mer än så. Sen visade de oss ett exempel och vi hakade på deras ide! Vi har vanliga spottar med led belysning som man kan dimra. Sen har vi även en ledlist längst in mot väggen under överskåparna som man kan ha vitt ljus i eller färgat i alla olika valörer och som styrs via en dosa :) och så 2 spottar ovanför fläkten i en box som min bror snickrat ihop så fint och även dem kan vi dimra och de styrs enskilt.

Som ni ser på bilderna så ska håligheten mot taket döljas och saker på plats på bänken som jag behandlat ikväll för att den ska bli motståndskraftig mot vatten osv, därför inget pynt på plats för tillfället. Helbild på köket kommer sen....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0