Varmt och skönt

Vilken dag, varmt och skönt ute! Vi tog en cykeltur även idag och sen hem så lillan fick vila middag här hemma. Köpte henne nya sommarskor, små söta vita! Vi åker ju utomlands nästa månad så vi behöver lite sommarkläder osv redan nu :) När hon vaknade klädde vi oss och fin ut på gården. Hon skottade och skottade en massa snö i sin hink och gjorde kakor. Ett glatt -KAKA varje gång hon lyckades. Själv satt jag och löste korsord på bron :-)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh är det dags för "bröllopsresa"?
Ja jag vet inte vart hon fått tack snälla ifrån hahah, vi brukar be henne säga tack.. Men snälla innan har bara "kommit" ;)
Ja jag såg, så himla bra! Vi börjar smida lite planer och har övat hemma i vardagsrummet. När gjorde ni er? Var folk lite runda under skorna, var ni runda under? Hahahha!
Men ja mkt börjar falla på plats, idag fick gästerna ut inbjudningarna...

2013-04-16 @ 21:16:54
Postat av: Hanna

Åh! Vart ska ni åka? :)

2013-04-16 @ 23:46:48
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Hanna

Sv: Jag skulle vilja ha den där fina, runda magen hela tiden. Gå runt och känna sig helig på något vis :D

Men vad kul att ni ska till Pascha Bay! Det är jättefint, vi har varit dit själva en gång (när Astrid var 5 månader), och året innan åkte vi ut dit från Alanya och hälsade på svärisarna som var där :) Det är väldigt barnvänligt och skönt att det är lite "avsides" och därmed lugnt och skönt :)

2013-04-17 @ 20:52:55
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0