Mysig kväll

Idag har vi tvättat en massa och handlat mat inför veckan. Känns som att sånt där har fått vänta och det har fokuserats på annat denna vecka som för övrigt känts väldigt lång! Det blir lättare för varje dag men helt plötsligt kastas man in i känslor som man inte kan göra något åt. Men allt ska väl bearbetas ett bra tag framöver och det gäller väl att ge det tid, det har ju trots allt bara gått en vecka. Sen kan man nästan få dåligt samvete om man känner sig glad och skrattar och inte funderar såå mycket på det en dag. Men det kanske är vanligt att känna så i detta läget. B

Vi åkte till brorsan i em och hälsade på i deras stuga, vilken värme det varit! Ikväll har vi haft mys bara jag, Johan & Melody. Vi åt fisksoppa med kräftor som tillbehör och Melody älskar verkligen kräftor. Ville bita i skalet så det knakade men vi fick snabbt visa att man skulle ta bort skalet från kräftstjärten innan man kunde äta den och att man kunde suga på den. -Meeja kjäftol, meeja!! Haha sötknopp.


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vet inte vad som hänt, men hoppas allt ordnar sig och blir bra. Skickar en kram!!

2013-08-25 @ 15:25:52
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Postat av: Helen

Nån beskrev sorg som att befinna sej på ett stormigt hav och för mej kändes det så. Man kastas hit och dit mellan höga vågor och när man kommer upp på en vågtopp ser man himlen och kan andas fritt. Sen sjunker man ner så där djupt igen och kämpar för sitt liv för att snart igen nå en topp. Ju längre tiden går så blir vågtopparna fler och dalarna färre. Havet stillar sej.
Att känna dåligt samvete för att man "glömmer av sej" och skrattar hör nog till. Så har nog alla känt. Men att tillåta sej att skratta är ju egentligen att hedra någons minne, för just denne någon vill nog att du ska känna glädje, lycka och skratt. Det minskar inte den saknad du känner men gör den lite lättare att bära.
<3 Kram på dej, tänker på er!

2013-08-25 @ 21:48:53
Postat av: Fanny ö

Kram till dig Emma!!!

Svar: Tack!
Emma

2013-08-26 @ 15:53:34
URL: http://obergfanny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0