Söndag

Inatt har Melody sovit hos mormor & Janne. Jag & Johan m.fl var på Järnspisen i Piteå på middag igår kväll. 

Idag är det söndag och dagen började med en god frunch. Melody kom hem glad i hågen och berättade allt hon gjort hos mormor och att Janne jagade älg idag. Pratar redan om att hon vill sova där igen :) Är ju inte ofta hon sover borta, 3:e gången nu och det hade gått superbra och de hade sovit gott. Så kul att hon upplevt vår bortlämning som något kul och busigt. De gånger vi ska bort brukar vi annars ha barnvakt här hemma så hon sover då vi kommer hem men får vakna med oss. Bra att veta att båda delarna funkar :) 

Idag har vi krattat löv och Johan har röjt ris. Melody har åkt skottkärra, lekt i sandlådan, gungat och varit en bra (läs ibland mindre bra) hjälpreda. Inte kul då hon tar en stor bunt löv från skottkärran och kastar ut igen på gräset & med ett stort leende. 
Blev iaf fint på gården, dock lite onödigt med all krattning kanske då inte alla löv fallit än. Men mindre att kratta till nästa gång iaf. 
In och fixade snabbt ihop cannelloni till middag, med färskpasta behöver den bara vara 20min i ugn. Kanongott! 






Kommentarer
Postat av: Hanna

Fantastiskt bra med en liten stjälpreda ;) Men det är ju så rart när de vill hjälpa till :)

Vad skönt att det blir till en rolig grej när hon sover borta, för Astrid är det världens äventyr att åka till farmor och farfar, och hon vill sällan följa med hem igen..Bådar ju gott för er del då bebis ska komma till världen också :)

2013-10-14 @ 22:18:45
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0