Ny säng

Ny säng till lillan. Hon har gormat lite på sistone då vi ska lägga henne. En natt sov hon t.om med oss, på min arm hela natten och andades in i min kind. Så galet mysigt! Hon brukar inte vilja sova med oss utan har alltid sovit bättre själv & har alltid behövt somna själv.

Första förändringen blev kortare middagsvila på dagen, sen även en ny säng för att göra det till något nytt. Andra kvällen hon sover i den nu & hon har somnat själv som vanligt båda kvällarna. Testat att kasta ner täcket och snuttisen och velat att vi ska komma & bädda om henne igen. Barn är inte dumma och detta är väl typiskt när de blir lite äldre och kommer på saker att göra för att inte behöva sova för det finns det ju inte tid till :) Sen är det ju kul att ligga & sjunga högt och prata med sina gossedjur för att hålla sig vaken lite till. :) Men det har tagit ca 15-30 min så har hon sovit. Blöjan har vi också tagit bort på natten, den har varit torr så länge nu varje morgon så nu får hon sova i trosor.
Imorse ropade hon -Mamma! Kl 07.45, så sovit gott första natten i den verkade hon då ha gjort. ❤ Vi hoppas på tassande steg någon natt och att hon vill komma & krypa ner hos oss mitt i natten om hon vaknar, men än så länge sover hon som en stock då hon väl sover. :)


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vad skönt att det ändå går bra :) Vi har funderat på att köpa ny säng till Milo då han fyller två, precis innan bebisen kommer så hon kan få ta över hans spjälsäng. Men är rädd att han ska gå upp på natten och börja leka och sånt, haha :P

2013-09-08 @ 08:31:56
URL: http://khaleesi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0