Tisdag

En vecka har redan gått sedan lillebror kom till världen. Det känns som att han alltid funnits hos oss nu och det känns så självklart allting. "Rutiner" har vi redan fått in, fast han sover ju mest hela dagarna så än märker vi knappt av hur det är att ha två barn. Det lär ju ändras då han piggnar på sig med tiden och blir några fler dagar. Tycker ändå det är stor skillnad nu jämfört med några dagar tillbaka. Nu tittar han ofta upp och kan t.om vara vaken en stund och flaxa på med småarmarna. Pigg i ögonen och gapar ständigt efter en napp fast han nyss ätit, en riktig liten snuttare. Storasyster åt länge vid bröstet och ville inte ha napp i början. Han äter snabbt och vill gärna ha napp. 

Melody är lite överbeskyddande och ska ha koll på Colin när någon håller han. "Inte ta han" sa hon till bvc-sköterskan som var här igår. Nää tyckte vi hon håller han bara :) 
Sen vill hon gärna väcka han då och då under dagen för han sover ju hela tiden tycker hon. Svårt att förstå hur liten han är. Hon tycker att han ska kunna göra alla saker som hon gör. "Lillebror kan bada med mig och ha bubblor" Njaaa, när han blir större kan han det! :) (då lär hon inte vilja det kanske, haha) 
Annars märker vi som ingen skillnad på Melody, tror mest hon är glad att ha både mig och Johan hemma. 

Mammafrukost idag, jag & barnen åkte till Erika och där bjöd hon på hembakta bagels. Kanongoda, tummen upp för dom! (och för Erika som lyckats med som såklart) Men en trött Melody var det som ville bråkas en hel del. Men det är så kul att ta sig iväg så hon får leka av sig lite och träffas med sina kompisar. Särskilt nu då det är så kallt ute att man knappt vill vara utomhus. Tur hon leker bra här hemma i sitt rum och med alla pysselsaker som hon har.
Idag vaknade hon nog av Colin 6.30 då han ville amma. Hon kom till vår säng då, hela familjen vaknade medan Colin bara åt och somnade om 😊 Så idag somnade hon snabbt i sitt rum då det var dags för middagsvilan. Tänk vilken skillnad det blir på humöret efter både lunch och vila. Tur det! :) 
Kommentarer
Postat av: Anna

Tiden flyger verkligen iväg! Galet! Kul att ses idag!

2014-01-22 @ 07:42:42
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se
Postat av: Sara

Haha Julian är likadan! Han blir bråkig och stökig när han är trött, men är alltid försiktig och rädd om lillasyster ^^ dom skulle säkert leka bra tillsammans, Julian & Melody! :)

2014-01-22 @ 15:51:15
URL: http://saharan.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0