Lite bilder...

Här springer tiden iväg som vanligt och en massa projekt blir gjorda hela tiden. Känns skönt! Gräset på den insådda tomten börjar grönska! 👍 trädgårdslandet är fyllt och gror för fullt. Smultronen är utbytta då de alla hade dött efter vintern. Framsidan av huset är  målad, nya markiser uppsatta överallt på huset, fåra för nya häcken är grävd och även en fåra för kommande hallonbuskar är förberedd. En krusbär och en svartvinbärsbuske är planterad på baksidan och taket på bodan är bytt. Ja var det alla projekt?...nää några små är kvar och de ska vi ta tag i snart så vi kan vara lediga tillsammans sen i sommar. För vi har Johans semester kvar att se fram emot. 

Colin har hunnit bli 5 månader och hoppar för fullt i hoppgungan. Han äter gröt på kvällen och äter lite tillägg ibland på dagen av burkmat osv. Hittils har vi inte stött på något han inte gillat :) 

Barnen har badat sitt första bad tillsammans och Melody var så försiktig med lillebror. 
Vi har hunnit med en fisketävling i stugan och Melody fiskade i 3h med pappa & farfar. Jag förstår inte att hon trodde sig i båten så länge men kul tyckte hon det var. Sen fick hon rida på en häst och det gick hur bra som helst. Lämnade både mig och Johan och följde med dom som ledde iväg hästen och hjälpte till att hålla henne på plats. Sen ville hon gunga, inte mer märkvärdigt än så att rida :) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0