Soliga dagar

I veckan är vi ute alla dagar! Hur underbart som helst med dessa fina vårdagar! Älskar kombinationen av sol och frisk luft. 
Surt bara att skotersäsongen inte varit som den ska och jag är inte lite bitter över att vi inte kunnat vara ute nå pga av föret. Eller ja en vända och så gick pulkan sönder...vi får helt enkelt se fram emot nästa vinter och vår för skoterkörningen. 
Men ute kan vi vara ändå! Och så fort solen tittar fram skyndar vi oss ut. 

Måndag var mamma & Janne här och vi mös ute på gården och lunchade webergrillad korv på inglasningen. 
Tisdagen spenderades i Arvidsträsk med pimpling och gass i solstolen.

Idag har jag & barnen varit i Kanis mellan kl 9.30-17. Både frukost, lunch och middag åts ute i solen. En helt underbar dag som vi avslutade med en Icahandling och åkte sedan hem för dusch och bad. Sen var det dags för välling och barnprogram innan läggdags, ska strax lägga upp lillan som nu sitter i sin sacco och myser alldeles rosig om småkinderna. Johan är borta på jobb ikväll så det passade bra att vara sysselsatta hela långa dagen. 
I övrigt så har vi förberedelser inför dopet till helgen. Var ju rätt seriös med Melodys så det är bara vara lika duktig denna gång och fixa allt på samma sätt för att vara rättvis ;P hehe så lite pyssel såhär på kvällskvisten har jag haft några kvällar nu. :) 

Bilder från dagen...





Kommentarer
Postat av: Pernilla

Underbart med sol och fina dagar :)

2014-03-30 @ 20:22:53
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0